top of page

Allt om oss

På Harmonisk Hund i Rönninge anser vi att det aldrig är för sent för att lära en gammal hund (eller ägare) att sitta. Våra skräddarsydda tjänster är designade med dig och ditt husdjur i åtanke för att garantera de bästa resultaten. Vi jobbar alltid både med dig och ditt husdjur. Vårt mål är att ge dig expertträning med bestående resultat.
 

Harmonisk Hund iRönninge har många års erfarenhet inom att ge stöd till djurägare som vill ändra sina husdjurs vanor. Vi är väldigt stolta över alla positiva omdömen vi fått från tidigare kunder.

Boka via hemsidan eller ring oss idag för att boka en tid.

Om mig

Jag är certifierad Hundinstruktör och Hundpsykolog. I mina tidigare arbeten har jag arbetat mycket med att coacha människor till att starta företag. Nu får jag coacha både hund och människa och det är fantastiskt att se samspelet utvecklas. Att få vara med på resan när hund och människa börjar kommunicera med varandra med små roliga övningar som gör vardagen med hund så mycket mer givande och enklare. Jag har stor erfarenhet av olika raser och framför allt av labradorer, just nu har jag labradoren Sally som är född på julafton 2019 och Stella som är född april 2015.

Anna Nienhuysen

Hund instruktör / Hundpsykolog

Anna jobbar med valpträning, kantarellsök, rallylydnad, privatträning och problemutredning m.m.

IMG_0161_edited.jpg

Stella & Sally 

Stella 9 år jobbar som Senior tränare och är ofta behjälplig vid valp möten. Stella är trygg, orädd samt språk säker.

Sally 4 år jobbar som Junior tränare och är ett stabilt sällskap på sociala promenader. Sally är trygg, följsam, samt diplomatisk. 

Lady

Dena lilla buse är under upplärning. 

Lady är en modig liten krabat som älskar att vara med på kurs. 

FullSizeRender_VSCO.jpg

About

My name is Alexa Young

Briefly introduce yourself and share something interesting with website visitors. Double click to edit the text.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_4184.jpg
bottom of page